MarinaPortul nostru mamă este ACI Marina Skradin, un port de agrement magic și pitoresc, cu un peisaj natural unic, poziționat în locul în care râul sărută marea. Fuzionează cu orașul Skradin într-o simbioză naturală, care oferă un amestec unic de gastronomie supremă și atracții culturale și arheologice. Secretul portului de agrement ACI Skradin stă la baza unei bune poziții strategice și a mediului său natural, la gura râului Krka și intrarea în minunatul Parc Național Krka. Proprietarii de bărci din lemn, care își petrec iernile aici datorită combinației unice de apă de mare și apă dulce îl apreciază în mod special. Atmosfera plăcută și oferta bogată sunt principalul motiv pentru care mulți turiști aleg această destinație, bucurându-se de oferta culinară rafinată și de vinurile dalmate de calitate.


Se poate ajunge pe autostrada A1 Zagreb-Ploče (ieșirea Skradin) sau pe drumul de stat D8 care se întinde de-a lungul întregii coaste adriatice. Liniile internaționale de feribot din Ancona către Split din apropiere funcționează regulat și către Zadar sezonier. Aeroporturile internaționale Split și Zadar sunt cele mai apropiate, la doar 65 de kilometri nord-vest sau sud-est de Skradin.


Facilități: 180 de dane, cu lungimi de până la 70 m pentru megayachturi.
În portul de agrement la dispoziția dumneavoastră sunt: recepție cu un birou de schimb valutar, bancomat, bistro, două grupuri de toalete și dușuri, acces la internet Wi-Fi, stație de alimentare pentru bărci la 8 nm (în Šibenik).

Deschis: tot timpul anului

Contact: ACI marina Skradin, Obala bana Pavla Šubića 18, 22 222 Skradin
Telefon: 00 385 22 771 365, E-mail: m.skradin@aci-culb.hr,
Poziție: 43 ° 49’04 „N 15 ° 55’15” E REGIUNEA ŠIBENIK
Web: https://aci-marinas.com/marina/aci-skradin/